Přehled plastických hmot - Havlíček, Vladimír; Osten, Miloš; Šňupárek, Jaromír, 1915-2009 (Řada chemické literatury, 1959)
Příručka o vlastnostech různých druhů plastických hmot, jejich uplatnění v jednotlivých oborech, zkoušení, metodách a technice zpracování