|
|
|
|
LEADER |
01572nam a22003257a 4500 |
001 |
60404 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829144203.0 |
007 |
ta |
008 |
101213s2011 xr d 000 0 cze d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 543
|x Analytická chemie
|2 Konspekt
|9 10
|
080 |
|
|
|a 543.92
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a ČSN ISO 13301 (560690) Senzorická analýza - Metodologie - Všeobecné pokyny pro určení prahu vůně a chuti zkouškou nuceného výběru ze tří vzorků (3-AFC)
|
246 |
1 |
3 |
|a Senzorická analýza - Metodologie - Všeobecné pokyny pro určení prahu vůně a chuti zkouškou nuceného výběru ze tří vzorků (3-AFC)
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví,
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 29 s. :
|b grafy ;
|c 30 cm
|
500 |
|
|
|a Norma je českou verzí mezinárodní nomy ISO 13301:2002. Překlad byl zajištěn Úřadem pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví. Má stejný status jako oficiální verze
|
500 |
|
|
|a Třídící znak 56 0690
|
500 |
|
|
|a Datum vydání normy únor 2011
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a senzorická analýza
|7 ph137714
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a sensoric analysis
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a normy
|7 fd131861
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a standards
|2 eczenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|d 1
|
999 |
|
|
|c 60404
|d 60404
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 ČSN_ISO_13301
|7 0
|8 BOOK
|9 110607
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2011-07-19
|l 2
|m 1
|o ČSN ISO 13301
|p 420010139267
|q 2025-03-02
|r 2020-03-03
|s 2020-03-03
|v 352.00
|w 2019-08-26
|x N:nákup;
|y 08
|