Box : vybavení, technika úderů, trénink, psychologická příprava - Miňovský, Filip, 1976- (Grada, 2006)
Příručka vysvětluje techniky úderů a především direktů v boxu a v dalších sportech, kde se využívají stejné údery rukou.
Terminologický slovník
Keywords: box; sportovní trénink; boxing; sports training; příručky; handbooks, manuals, etc