The princess and the frog - Musker, John; Clements, Ron, 1953- (Walt Disney Animation Studios, 2009)
Animovaná komedie zasazená do velkého města New Orleansu. Od tvůrců filmu „Malá mořská víla“ a „Aladdin“ přichází klasická pohádka s moderní zápletkou. Zachycuje krásnou dívku jménem Tiana (ANIKA NONI ROSE), žabího prince, který zoufale touží stát se opět člověkem a osudný polibek, který oba dovede do veselého dobrodružství tajuplnými bažinami Louisiany
Keywords: animované filmy; DVD; animated films