Efektivní výroba : využívejte výrobní faktory a připravte se na změny na trzích - Kucharčíková, Alžbeta, 1967- (Computer Press, 2011)
Monografie radí, jak využívat výrobní faktory a vhodně do nich investovat.
Přeloženo ze slovenštiny?
Keywords: výrobní management; ekonomická efektivnost; production management; economic efficiency; kolektivní monografie; collective monographs