Identifikace bakterií metodami instrumentální chemické analýzy - Julák, Jaroslav, 1944- (Karolinum, 1998)
Skripta pro posluchače 1. lékařské fakulty UK
250 výt
Přehled výrobců instrumentace
Zkratky
Keywords: Analytická chemie; bakterie; chemická analýza; INSTRUMENTÁLNÍ ANALÝZA