Školství - věc (ne)veřejná? : názory veřejnosti na školu a vzdělávání - Walterová, Eliška, 1943- (Karolinum, 2010)
Publikace čtenářům přináší výsledky analýz názorů a postojů české veřejnosti ke školství a vzdělávání včetně názorů na jeho vývoj, reformy a současné problémy.
Obsahuje seznam grafů a tabulek
Keywords: školství -- Česko; vzdělávání -- Česko; výzkum veřejného mínění -- Česko; education -- Czechia; public opinion polls -- Czechia; výzkumné zprávy; kolektivní monografie; research reports; collective monographs