Dictionary of medicine (Lingea, 2009)
Elektronická verze anglického výkladového lékařského slovníku britského nakladatelství Bloomsbury, 14 500 britských i amerických odborných termínů z oblasti všeobecného lékařství, chirurgie, ortopedie, stomatologie a dalších specializovaných oborů medicíny, rychlé hledání v libovolném tvaru, okamžité zobrazení po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky
Název z disku
Keywords: lékařství; oborová terminologie; medicine; terminology (professional); výkladové slovníky; terminologické slovníky; CD-ROM; explanatory dictionaries; terminological dictionaries