Lékařský slovník anglicko-český a česko-anglický ; Lekársky slovník : anglicko-slovenský a slovensko-anglický (Lingea, 2009)
Aktuální ověřená terminologie ze všech oborů lékařské vědy i praxe se zaměřením na ustálená slovní spojení, 30 500 hesel, rychlé hledání včetně fulltextu, v libovolném tvaru, okamžitý překlad po najetí kurzoru myši nebo umístění slova do schránky
Název z disku
Keywords: lékařství; angličtina; čeština; slovenština; oborová terminologie; medicine; English language; Czech language; Slovak language; terminology (professional); vícejazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; CD-ROM; polyglot translation dictionaries; terminological dictionaries