Knihovny a studijní centra - Edwards, Brian, 1944-; Fisher, Biddy (Krajská knihovna Vysočiny, 2006)
Věnuje se problematice architektury a plánování knihoven
Název z disku
Keywords: knihovny; knihovní budovy; zakládání knihoven; zařízení a vybavení knihoven; libraries; library buildings; foundation of libraries; library equipment; monografie; CD-ROM; monographs