Bipolární afektivní porucha - Látalová, Klára, 1970- (Grada, 2010)
Informace pro lékaře o tomto psychickém onemocnění, varianty klinických obrazů, diagnostické metody, léčba, nežádoucí účinky léků i možnosti psychoterapie.
Keywords: bipolární afektivní porucha; mánie; bipolar affective disorder; mania; monografie; monographs