Bipolární afektivní porucha - Látalová, Klára, 1970- (Psyché (Grada), 2010)
Informace pro lékaře o tomto psychickém onemocnění, varianty klinických obrazů, diagnostické metody, léčba, nežádoucí účinky léků i možnosti psychoterapie.