Statistické metody v laboratorní práci - Líkař, Otakar (Státní nakladatelství technické literatury, 1957)
Popis matematickostatistických metod, které umožňují provést hlubší rozbor kontrolních způsobů a zpřesnit výsledky práce analytiků v potravinářském výzkumu.
2200 výt.
Nad názvem: Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků
Keywords: matematická statistika; statistické metody; laboratorní pokusy; chemická analýza; mathematical statistics; statistical methods; laboratory experiments; chemical analysis