|
|
|
|
LEADER |
02041nam a2200493 a 4500 |
001 |
58855 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911205920.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
110202s2010 xxua fs 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9780470649848
|q (online)
|
024 |
7 |
|
|a 10.1002/9780470649848
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 678
|x Průmysl makromolekulárních látek. Gumárenský průmysl. Průmysl plastů
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 547.472.3-126
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 678.7/.8-026.85
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8:082)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Poly(lactic acid) :
|h [elektronický zdroj]
|b synthesis, structures, properties, processing, and applications /
|c edited by Rafael Auras ... [et al.]
|
246 |
3 |
|
|a Polylactic acid
|
260 |
|
|
|a Hoboken :
|b Wiley,
|c 2010
|
300 |
|
|
|a xxiii, 499 s. :
|b il.
|
490 |
1 |
|
|a Wiley series on polymer engineering and technology
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a polymer kyseliny mléčné
|7 ph613272
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a biodegradovatelné polymery
|7 ph520036
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a polylactic acid
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a biodegradable polymers
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a kolektivní monografie
|7 fd501537
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a collective monographs
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Auras, Rafael
|7 utb2010606175
|4 edt
|
830 |
|
0 |
|a Wiley series on polymer engineering and technology
|
856 |
4 |
0 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9780470649848
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c WILEY
|
999 |
|
|
|c 58855
|d 58855
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|