Hospodaření a finance územní samosprávy - Peková, Jitka, 1946- (Management Press, 2004)
Příručka vymezuje základní principy hospodaření a financování orgánů územní samosprávy.
Keywords: místní finance; místní finance -- Česko; územní samospráva; územní samospráva -- Česko; veřejné finance; veřejné finance -- Česko; local government -- Czechia; public finance; public finance -- Czechia; local finance; local finance -- Czechia; local government; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)