Polymeric nanofibers - Reneker, Darrell H., 1929-; Fong, Hao, 1970- (American Chemical Society, 2006)
Sborník obsahuje vybrané příspěvky z 226. národního sympozia Symposium on Polymeric Nanofibres, které se konalo 7.-11. září 2003 v New Yorku pod záštitou American Chemical Society
Keywords: polymery; nanovlákna; polymers; nanofibers; sborníky konferencí; proceedings of conferences