Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví - Slezáková, Lenka, 1959- (Grada, 2011)
Učební text slouží k základní orientaci v gynekologii a porodnictví. Pro studenty ošetřovatelství vyšších zdravotnických škol.
Keywords: gynekologie; porodnictví; ošetřovatelství; gynecology; obstetrics; nursing; učebnice vyšších odborných škol; učebnice vysokých škol; textbooks (postsecondary); textbooks (higher)