|
|
|
|
LEADER |
01578cam a22003857a 4500 |
001 |
5798 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825232002.0 |
008 |
990219s1998 xr |||||r|||||||||||cze|d |
020 |
|
|
|a 8021304421
|q (Česká zemědělská univerzita :
|q brož.)
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 614.31
|2 v
|
080 |
|
|
|a 637.05
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Pipek, Petr,
|d 1952-
|7 xx0025273
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení jakosti živočišných produktů /
|c Petr Pipek, Miloslav Pour
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Kufr,
|c 1998
|
300 |
|
|
|a 139 s. ;
|c 21 cm
|
500 |
|
|
|a 1000 výt
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta ; Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
500 |
|
|
|a Tabulky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
4 |
|a JAKOST
|
650 |
0 |
7 |
|a maso
|7 ph122657
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a živočišná výroba
|7 ph128041
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a Živočišné produkty
|
655 |
|
7 |
|a vysokoškolská skripta
|7 fd190824
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Pour, Miloslav,
|d 1939-
|7 ola200208069
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
|
710 |
2 |
|
|a Česká zemědělská univerzita v Praze.
|b Agronomická fakulta
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|
999 |
|
|
|c 5798
|d 5798
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 63PIPEKP
|7 0
|8 BOOK
|9 9674
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2006-07-29
|o 63/PIPEK,P.
|p 420010085391
|r 2019-08-25
|v 74.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100930
|y 08
|