Harry Potter and the deathly hallows - Rowling, J. K., 1965- (Bloomsbury, 2007)
Sedmé pokračování světového bestselleru o čarodějnickém učni Harry Potterovi v anglickém jazyce
Keywords: anglické romány; fantasy romány; publikace pro děti; English fiction; fantasy fiction; children's literature