Vytváření spotřebitelské hodnoty : prostřednictvím řízení kvality výrobku a unikátnosti návrhu produktu - Macák, Tomáš, 1977- (Wolters Kluwer Česká republika, 2010)
Monografie umožňuje získat základní informace z oblasti teorie řízení kvality a inovací. Kniha se soustředí na čtyři okruhy: management lidského potenciálu, vytváření superprioritního produktu, produkční systém a regulace kvality.
Keywords: výrobní management; management jakosti; hodnotový management; výrobky; konkurenceschopnost; production management; quality control; value management; commercial products; competitiveness; monografie; monographs