Moderní korporace v soudobém kapitalismu - Klusoň, Václav, 1926- (Karolinum, 2010)
Studie se zabývá uplatněním a ochranou vlastnických práv v řízení korporací, vztahy vlastníků a mananžerů a úlohou kapitálových trhů.