Přesvědčivá prezentace : špičkové rady, tipy a příklady - Medlíková, Olga, 1959- (Grada, 2010)
Doplněné vydání příručky nabízející příklady a tipy ohledně správné přípravy a vedení prezentace.
Terminologický slovník
Keywords: osobní prezentace; prezentace informací; komunikační dovednosti; self-presentation; presentation of information; communication skills; příručky; handbooks, manuals, etc