Fascinating stage arts - Bao, Chengie; Cao, Juan (Foreign Language Press, 2002)
Obrazová publikace seznamuje s historií a současností čínského divadla s jeho inscenacemi, kostýmy, maskami a herectvím
Dotisk 2005
Překlad z čínštiny
Keywords: divadlo -- Čína; dějiny divadla -- Čína; theater -- China; history of theater -- China; Čína -- kulturní aspekty; China -- cultural aspects; populárně-naučné publikace; popular works