Černovický Baťa : (osudy rodiny Schönbachových) - Dohnalová, Jana, 1975- (Petrklíč, 2010)
Historie podnikatelské rodiny Schönbachů, kteří založili ve 30. letech na Pelhřimovsku v Černovicích továrnu vyrábějící kožené zboží. Osudy rodiny i továrny za okupace po Únoru 1948 i v současnosti.