Reporting - Šoljaková, Libuše; Fibírová, Jana, 1951- (Finance (Grada), 2010)
Rozšířené a aktualizované vydání příručky o reportingu, jehož cílem je vytvoření komplexního systému informací charakterizujících činnosti společností ve srozumitelné podobě.