Sborník konference STAKAN 2007 Rusava, 25.-27.5.2007 - Stříž, Pavel, 1979-; Dohnal, Gejza, 1952-; Antoch, Jaromír, 1953- (Martin Stříž, 2007)
Sborník příspěvků a video z konference, navíc příručka k typografickému systému LaTeX
Název z disku
Na titulní obrazovce nad názvem: Česká statistická společnost, Slovenská štatistická a demografická spoločnosť
Keywords: statistika; studium a výuka; statistics; study and teaching; sborníky konferencí; DVD; proceedings of conferences