COMPSTAT 2004 16th symposium held in Prague, Czech Republic, 2004 : books of posters and abstracts (Czech Statistical Society, 2005)
Abstrakta a plné texty příspěvků mezinárodní konference o výpočetní statistice. Doplněno dalšími informacemi z oblasti vědy (ERCIM Workshop) a kultury (fotodokumentace, videosekvence)