ROBUST 1980-2000 (Jednota českých matematiků a fyziků : Česká statistická společnost : ROBUST'xx, 2001)
Obsahuje kompletní sborníky letních a zimních škol ROBUST Jednoty českých matematiků a fyziků, kompletní vydání Informačních bulletinů České statistické společnosti z let 1990-2000 a dále sborníky z konferencí pořádaných ČStS (vše soubory PDF). Doplněno písněmi Zdeňka Buriana