Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků - Buňka, František, 1978-; Valášek, Pavel, 1958- (Univerzita Tomáše Bati, 2007)
Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat
Název z titulní obrazovky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav potravinářského inženýrství
Keywords: zpracování mléka; výroba mléčných výrobků; mléčná plemena; dairy processing; dairy products making; milk breeds; sborníky konferencí; CD-ROM; proceedings of conferences