Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků - Buňka, František, 1978-; Valášek, Pavel, 1958- (Univerzita Tomáše Bati, 2007)
Sborník příspěvků ze semináře konaného 31. května 2007 na UTB ve Zlíně zaměřeného na zpracování mléka a chov hospodářských zvířat