Zábrana škod (SNTL ; Česká pojišťovna, 1953)
Zábrana škod je informativním časopisem pro hospodářské s polečenské organizace, státní orgány a obecní úřady. Zabývá se obrannou činností v těchto oborech: požární ochrana, zemědělská výroba, doprava, pracovní úrazy.
Text též cze, sla
Vydává: Česká pojišťovna,Slovenská štátna poisťovňa
Rozsah a rozměry pro registraci: 12x16+4 s., 210/315
Keywords: požární ochrana -- zemědělská výroba -- doprava -- pracovní úrazy -- zábranná činnost