Zábrana škod (SNTL ; Česká pojišťovna, 1953)
Zábrana škod je informativním časopisem pro hospodářské s polečenské organizace, státní orgány a obecní úřady. Zabývá se obrannou činností v těchto oborech: požární ochrana, zemědělská výroba, doprava, pracovní úrazy.