Technologické praktikum metodická pomůcka pro učitele

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Rop, Otakar, 1972-2013 (Author), Valášek, Pavel, 1958- (Author)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Format: Electronic
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Subjects:
ISBN: 9788073185893 978-80-7318-690-9
Physical Description: 1 CD-ROM ; 12 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02399cam a2200517 a 4500
001 56576
003 CZ ZlUTB
005 20190826002447.0
006 m d
007 co bg
008 080306s2007 xr es 000 0 cze
015 |a cnb001794959 
020 |a 9788073185893  |z 978-80-7318-690-9 
040 |a ABA001  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
080 |a (0.034.44)  |2 MRF 
100 1 |a Rop, Otakar,  |d 1972-2013  |7 mzk2005309210  |4 aut 
245 1 0 |a Technologické praktikum  |h [elektronický zdroj] :  |b metodická pomůcka pro učitele /  |c Otakar Rop, Pavel Valášek 
260 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati,  |c 2007 
300 |a 1 CD-ROM ;  |c 12 cm 
500 |a Název z titulní obrazovky 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 
500 |a Na vložce pouzdra podnázev: doplňkové texty k základním kurzům 
538 |a Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a učební pomůcky  |7 fd133775  |2 czenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 7 |a CD-ROM  |7 fd133955  |2 czenas 
655 9 |a teaching aids  |2 eczenas 
655 9 |a methodological manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Valášek, Pavel,  |d 1958-  |7 mzk2005312827  |4 aut 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223 
910 |a ZLD002 
928 1 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 
992 |a BK  |b SK  |d 4 
993 |a 201007  |b 19 
901 |a ISBN 978-80-7318-590-9  |f [1. vyd.]  |g Chybné ISBN uvedeno uvnitř CD-ROM v tiráži; toto ISBN náleží publikaci: ROP, Otakar - Valášek, Pavel: Základní potravinářské suroviny pro konzervaci  |o 20091009 
999 |c 56576  |d 56576 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 EBOOK_12  |7 0  |8 DIGIT  |9 103768  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 036  |d 2010-07-30  |l 3  |o EBOOK 12  |p 420010114317  |r 2019-08-26  |w 2019-08-26  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 EBOOK_13  |7 0  |8 DIGIT  |9 103769  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 036  |d 2010-07-30  |l 1  |o EBOOK 13  |p 420010114318  |r 2019-08-26  |w 2019-08-26  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 EBOOK_11  |7 0  |8 DIGIT  |9 103770  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2010-07-30  |o EBOOK 11  |p 420010114319  |r 2019-08-26  |w 2019-08-26  |y 01