|
|
|
|
LEADER |
01755cam a2200457 a 4500 |
001 |
56496 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240829143108.0 |
007 |
ta |
008 |
971019s1965 xr ado e p 001 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb000484279
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)42129557
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c CBA001
|d ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 663
|x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 663.03
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664:577.1
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Dyr, Josef,
|d 1904-1980
|7 jk01030267
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvasná chemie a technologie I. /
|c Josef Dyr
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Státní nakladatelství technické literatury :
|b Slovenské vydavatelstvo technickej literatúry,
|c 1965
|
300 |
|
|
|a 361 s. :
|b il. ;
|c 24 cm
|
490 |
1 |
|
|a Řada potravinářské literatury
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii a rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a kvasné technologie
|7 ph128109
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská biochemie
|7 ph307619
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a fermenting technology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food biochemistry
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food microbiology
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
830 |
|
0 |
|a Řada potravinářské literatury
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
990 |
|
|
|a SPUR
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c SPUR
|d 1
|
998 |
|
|
|a 000491252
|
999 |
|
|
|c 56496
|d 56496
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664DYRJ
|7 0
|8 BOOK
|9 103637
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2010-06-25
|l 1
|o 664/DYR,J.
|p 420010122709
|r 2019-08-26
|v 31.00
|w 2019-08-26
|x N: převod SPUR
|x 20100831
|y 05
|