Kvasná chemie a technologie I.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dyr, Josef, 1904-1980 (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Státní nakladatelství technické literatury : Slovenské vydavatelstvo technickej literatúry, 1965
Edition: 1. vyd.
Series: Řada potravinářské literatury
Subjects:
Physical Description: 361 s. : il. ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01863cam a2200505 a 4500
001 56496
003 CZ ZlUTB
005 20190826002438.0
007 ta
008 971019s1965 xr ado e p 001 0 cze
015 |a cnb000484279 
035 |a (OCoLC)42129557 
040 |a ABA001  |b cze  |c CBA001  |d ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663.03  |2 MRF 
080 |a 663/664:577.1  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Dyr, Josef,  |d 1904-1980  |7 jk01030267  |4 aut 
245 1 0 |a Kvasná chemie a technologie I. /  |c Josef Dyr 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury :  |b Slovenské vydavatelstvo technickej literatúry,  |c 1965 
300 |a 361 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a kvasné technologie  |7 ph128109  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská biochemie  |7 ph307619  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 9 |a fermenting technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food biochemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a ZLD002 
990 |a SPUR 
992 |a BK  |b SK  |c SPUR  |d 1 
993 |a 201006  |b 19 
993 |a 201006  |b 22 
993 |a 201106  |b 19 
993 |a 201106  |b 22 
998 |a 000491252 
999 |c 56496  |d 56496 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664DYRJ  |7 0  |8 BOOK  |9 103637  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2010-06-25  |l 1  |o 664/DYR,J.  |p 420010122709  |r 2019-08-26  |v 31.00  |w 2019-08-26  |x N: převod SPUR  |x 20100831  |y 05