Kooperativní učení, kooperativní škola - Kasíková, Hana, 1952- (Portál, 2010)
Rozbor kooperativní formy práce ve škole. Kooperativní model výuky. Vzájemná spolupráce žáků při řešení školních úloh a posilování dobrého vztahu mezi učitelem a žáky.
Keywords: kooperativní učení; cooperative education; metodické příručky; methodological manuals