Lector in fabula : role čtenáře, aneb, Interpretační kooperace v narativních textech - Eco, Umberto, 1932-2016 (Academia, 2010)
Literárněvědecká publikace věnovaná interpretaci textu.
Keywords: literární texty; interpretace a přijetí literárního díla; literární sémiotika; diskurzivní analýza; naratologie; literary texts; interpretation and reception of literature; literary semiotics; discourse analysis; narratology; studie; studies