Excel VBA : výukový kurz - Král, Martin (Computer Press, 2010)
Příručka pro pokročilé uživatele v programování probírá základy Visual Basic for Applications (VBA) a nejpoužívanější části objektového modulu Excelu.
Na obálce nad názvem: pro verze 2007, 2010
Obsahuje rejstřík
Keywords: Microsoft Excel (software); Microsoft Visual Basic for Applications (programovací jazyk); programování; skriptové jazyky; Microsoft Excel; Microsoft Visual Basic for Applications; programming; script languages; příručky; handbooks, manuals, etc