Softwarový lexikon kovů se zahraničními ekvivalenty (Dashöfer, 2001)
Databáze značek a norem kovů pro rychlou identifikaci neznámého materiálu. Zahrnuty informace technologického a konstrukčního charakteru. Obsahuje šest oddílů: Ekvivalenty, Chemické složení, Mechanické vlastnosti, Tepelné zpracování, Fyzikální vlastnosti, Použití
Název z disku
Popsáno podle: LKV 1.2 (pros. 2003)
Keywords: kovy; kovové materiály; vlastnosti materiálů; tepelné zpracování kovů; metals; metal materials; materials properties; heat treatment of metals; databáze; CD-ROM; databases