Tajný jazyk byznysu : jak každého přečíst do tří vteřin - Hogan, Kevin (Computer Press, 2010)
Autor se snaží seriózně a přitom poutavě zpracovat dnes velmi populární téma - řeč těla a neverbální komunikaci. Na základě analýzy gest a pohybů postupně formuluje tzv. tajný jazyk byznysu. Neverbální komunikace je zde chápána jako souhrn stereotypů a předsudků. Autor se snaží předat klíč k správnému pochopení řeči těla. Čtenář v publikaci také nalezne fakta o neverbální komunikaci, antropologii, sociální psychologii a neurologii. Kapitoly jsou přehledně členěny, na konci je vždy shrnutí a pracovní list.
Přeloženo z angličtiny?
Obsahuje rejstřík
Keywords: nonverbální komunikace; obchodní úspěch; muži a ženy; nonverbal communication; commercial success; men and women; příručky; handbooks, manuals, etc