Makroekonomie : středně pokročilý kurz - Holman, Robert, 1953- (C.H. Beck, 2010)
Učebnice přibližuje základní principy makroekonomie na základě současných trendů ekonomických teorií.
Terminologický slovník
Keywords: makroekonomie; macroeconomics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)