Kriminalistika : časopis pro kriminalistickou teorii a praxi (Odbor vydavatelství a tisku MV ČR [?], 1993)
Odborný teoretický časopis zaměřený na výsledky vědeckovýzkumné činnosti v oblasti obecné teorie kriminalistiky, kriminalistické taktiky a techniky, metodiky odhalování, vyšetřování a prevence trestných činů, trestné právo hmotnéa procesní, kriminologické učení, zkoumání zločinnosti, penelogie, soudní lékařství, psychiatrie, soudní psychologie, sexuologie, aktuální problémy současného vývoje boje s kriminalitou...
Od r. 1999 podnázev: čtvrtletník pro kriminalistickou teorii a praxi
Od roč. 31, č. 2 (1998) vydává: Ministerstvo vnitra, odbor prevence kriminaliy
Vydává: Policie ČR, Ředitelství služby kriminální policie
Rozsah a rozměry pro registraci: 96+4 s., 165/240
Keywords: kriminalistika; penologie; trestní právo; criminal investigation; penology; criminal law; elektronické časopisy; electronic journals