Kriminalistika : časopis pro kriminalistickou teorii a praxi (Odbor vydavatelství a tisku MV ČR [?], 1993)
Odborný teoretický časopis zaměřený na výsledky vědeckovýzkumné činnosti v oblasti obecné teorie kriminalistiky, kriminalistické taktiky a techniky, metodiky odhalování, vyšetřování a prevence trestných činů, trestné právo hmotnéa procesní, kriminologické učení, zkoumání zločinnosti, penelogie, soudní lékařství, psychiatrie, soudní psychologie, sexuologie, aktuální problémy současného vývoje boje s kriminalitou...