It all began with prince Rupert : the story of Czechs and Slovaks in Canada - Čermák, Josef, 1924- (Atelier IM, 2005)
Zkušený autor, novinář, prezident Asociace Čechů a Slováků v Kanadě pokračuje v rozšířeném vydání své původní knihy. Bohatý rejstřík (více než 4000 jmen) je určena dnešním i budoucím generacím Čechů a Slováků v Kanadě. Psáno anglicky.
Poznámky
Keywords: Češi a Slováci -- Kanada; imigranti -- Kanada; emigrace a imigrace -- Česko; emigrace a imigrace -- Slovensko; biografie; přehledy