Faktory ovlivňující jakost sterilovaných tavených sýrů Factors affecting sterilized processed cheese quality

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lazárková, Zuzana, 1982- (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan, 1943- (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 110 l. : tabulky ; 25 cm

Cover

LEADER 01843ntm a22004334a 4500
001 54951
003 CZ ZlUTB
005 20240830155103.0
007 ta
008 100208s2009 xr d f m 000 0 cze d
040 |a ZLD002  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.245  |2 MRF 
100 1 |a Lazárková, Zuzana,  |d 1982-  |7 mzk2009534988  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující jakost sterilovaných tavených sýrů  |h [rukopis] =  |b Factors affecting sterilized processed cheese quality /  |c Zuzana Lazárková ; školitel Jan Hrabě ; konzultant František Buňka 
246 3 1 |a Factors affecting sterilized processed cheese quality 
260 |c 2009 
300 |a 110 l. :  |b tabulky ;  |c 25 cm 
500 |a Studijní obor : 2901V013 Technologie potravin 
502 |a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |7 fd186751  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Hrabě, Jan,  |d 1943-  |7 mzk2005309209  |4 ths 
700 1 |a Buňka, František,  |d 1978-  |7 xx0021696  |4 csl 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |c vs 
999 |c 54951  |d 54951 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KLAZÁRKOVÁZ  |7 0  |8 MANUS  |9 100644  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2010-02-08  |o K/LAZÁRKOVÁ,Z.  |p 420010127441  |r 2019-08-26  |w 2019-08-26  |x N: povinný výtisk  |y 12