|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000004a 4500 |
| 001 |
54951 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20240830155103.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
100208s2009 xr d f m 000 0 cze d |
| 040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
| 041 |
0 |
|
|a cze
|b eng
|
| 072 |
|
7 |
|a 663
|x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 663/664:54
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 637.358
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (043.3)378.245
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana,
|d 1982-
|7 mzk2009534988
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující jakost sterilovaných tavených sýrů
|h [rukopis] =
|b Factors affecting sterilized processed cheese quality /
|c Zuzana Lazárková ; školitel Jan Hrabě ; konzultant František Buňka
|
| 246 |
3 |
1 |
|a Factors affecting sterilized processed cheese quality
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 110 l. :
|b tabulky ;
|c 25 cm
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor : 2901V013 Technologie potravin
|
| 502 |
|
|
|a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie
|
| 546 |
|
|
|a Anglické resumé
|
| 650 |
0 |
7 |
|a potravinářská chemie
|7 ph115834
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a tavené sýry
|7 ph541617
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food chemistry
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a processed cheese
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a doktorské disertace
|7 fd186751
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a higher doctoral dissertations
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan,
|d 1943-
|7 mzk2005309209
|4 ths
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František,
|d 1978-
|7 xx0021696
|4 csl
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 dgg
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KLAZÁRKOVÁZ
|7 0
|8 MANUS
|9 100644
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2010-02-08
|l 0
|o K/LAZÁRKOVÁ,Z.
|p 420010127441
|r 2019-08-26 00:00:00
|w 2019-08-26
|x N: povinný výtisk
|y 12
|
| 992 |
|
|
|a BK
|c vs
|
| 999 |
|
|
|c 54951
|d 54951
|
| 993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|