Dům a zahrada : průvodce - pomocník - rádce (Prolog, 1995)
Pohled na dům z exteriéru a komplexní úprava okolí rodinného domu.
Od r.1998 podnázev: pramen inspirací pro úpravu okolí rodinného domu
Od č.4 (1999) podnázev: pramen inspirací pro stavbu rodinného domu a úpravu jeho okolí
Od r. 2002 podnázev: nejčtenější magazín věnovaný rodinnému domu a úpravě jeho okolí
Podnázev od r. 2005: nejprodávanější časopis věnovaný rodinnému domu, bydlení a stavění
Rozsah a rozměry pro registraci: 60+4 s., 205/280
Keywords: rodinné domy; exteriéry; stavebnictví; časopisy