Grafická korelační analýza - Egermayer, František, 1913-1989; Janeček, Zdeněk, 1926-2010 (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968)
Kniha předpokládá znalost středoškolské matematiky a navíc pouze částečnou znalost regresní a korelační analýzy. Grafická řešení podává tak, aby jejich názornost a přehlednost usnadnily syntetickou představu o povazestudovaných korelačních vztahů Probírá grafické řešení ukazatelů lineární korelační závislosti jednoduché, troj- i vícenásobné a srovnává je s jinými grafickými metodami.
Obálka: Zdeněk Ziegler
4700 výt.
Keywords: korelační analýza; grafické metody