Moje zoubky - Radünz, Iwona, 1966- (Junior, 2008)
Knížka pro malé děti o zubech a správné péči o ně. K obálce je připevněna krabička pro uchování mléčných zubů, uvnitř obsahuje zrcátko a nitku na vytrhávání zubů.
Keywords: péče o zdraví; péče o chrup; zuby; health care; dental care; teeth; publikace pro děti; children’s literature