Fond H 1134 Baťa XV - stavební odd. (Moravský zemský archiv v Brně, pracoviště Zlín, 2009)
Obsahuje digitalizované kopie vybraných stavebních plánů a architektonických záměrů firmy Baťa
Název z faktury
Keywords: Baťovy závody. -- Stavební oddělení; plány; mapy; DVD; architektura -- 1901-1950 -- Československo; architektura -- 1901-1950 -- Zlín; stavební plány