Jak na krizi : 33 okamžitých opatření pro vaši firmu - Simon, Hermann, 1947- (Management Press, 2009)
Kniha z pera prezidenta významné poradenské firmy shrnuje konkrétní protikrizová opatření, která mohou vlastníci a manažeři firem realizovat prakticky okamžitě. Úvodní část analyzuje příčiny současných ekonomických a finančních problémů.
Keywords: hospodářská krize; krizový management; podnikový management; economic crises; crisis management; industrial management; příručky; handbooks, manuals, etc