Geopolymer international conference '99 - Davidovits, Joseph, 1935-; Davidovits, Ralph; James, Claude (Institut Géopolymere, 2001)
CD obsahuje texty dvou sborníků z konferencí s odstupem 11 let na téma polymerní chemie a aplikace geopolymerů - polysialátů
Keywords: geopolymery; polymery - aplikace; polymery - příprava; polysialáty; zeolity; sborníky